Aleksi Manninen Vihreät
Aleksi Manninen Vihreät

Aleksi

Hei! Tässä hieman taustoja minusta!

Olen 33-vuotias junantuoma vantaalainen ja ensimmäistä kertaa ehdolla kunnallisvaaleissa. Ehdokkaaksi lähdin, jotta ymmärtäisin paremmin kunnallisen päätöksenteon kiemuroita ja mikäli äänisaaliini riittää niin kovin mielelläni olisin mukana myös asioita edistämässä.

Kotoisin olen Keski-Suomesta Jyväskylästä johon siteeni on vieläkin vahva. Ennen Vantaalle asettumista olen ehtinyt asumaan itsekseni myös Espoossa, Riihimäellä ja Helsingissä. Pieni kuntakierrokseni on opettanut minulle sen että kaikissa kaupungeissa on vahvuutensa.

Nykyisin asun Myyrmäessä, Urheilutalon läheisyydessä. Asuinpaikan myötä myös alueen asiat ovat ruvenneet kiinnostamaan minua. Viihdyn Myrtsissä todella hyvin, täällä on minulle kaikki mitä tarvitsen ja enemmäkin. Myös hyvät kulkuyhteydet helpottavat elämää. Näen silti valtavasti mahdollisuuksia myös parempaan, sekä Myyrmäessä että muualla.

Työssäni toimin pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelussa tiiminvetäjänä. Koulutukseltani olen insinööri liikennetekniikan puolelta, ylemmän tason opintoja suoritan parhaillaan töiden ohessa. Ammattini kautta joukkoliikenne ja kaupunkirakentaminen on muodostunut minulle läheiseksi ja mielenkiintoiseksi aiheeksi, myös silloin kun palkka ei juokse.

Harrastan huonoja autokauppoja sekä keskikaljakuppiloita. Erityisesti vanhat harrasteajoneuvot ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-aikani käytän mielellään myös Euroopassa matkustaen ja kesäisin Keski-Suomessa Joutsassa mökkeillen.

Ennen kesän lomakautta olen nyt kuitenkin uuden haasteen edessä kuntavaalien muodossa. Mikäli aiheeni tuntuvat myös sinulle tärkeiltä, harkitse äänesi antamista vaaleissa. Se merkitsee todella paljon!